Emlak Konut Nurettin Topçu İlkokulu

VİZYON

Öğrencilerin Yaşlarına, Kabiliyetlerine Ve İhtiyaçlarına Uygun Olan Eğitim Öğretimi Kazanmalarını, Onların Sosyal İhtiyaçlarını Karşılayacak Her Türlü Yeteneklerini Elde Etmelerini Sağlayarak Bunu Davranış Biçimi Haline Getirmelerini Sağlamaktır.

MİSYON

Milli Eğitimin Temel Amaçları Doğrultusunda, Milli, Manevi Değerlerimize, Türkiye Cumhuriyetinin Temel İlkelerine Bağlı, Bilimsel Gelişmelere Açık, Aydın Fikirli, Kendine Güvenen, Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, Paylaşmasını Bilen, Üretken, Bireyleri Yetiştirmektir.

TAM GÜN

09.10-14.30

AVCILAR MERKEZE 12 KM UZUKLIKTADIR.

AVCILAR GÖL PANORAMA EVLERİ